23948sdkhjf

Online-supermarked satser nu på hurtig levering

Online-supermarked nemlig.com lancerer nyt koncept - bestilling og levering samme dag - som skal give forbrugerne endnu større handlefrihed.
Lanceringen af konceptet sker på online-supermarkedets 4. års fødselsdag for at markere et fantastisk år med en gigantisk vækst på mere end 100 pct. siden efteråret 2013.

- Bestil dine dagligvarer inden frokost kl. 12 og få dem leveret allerede fra kl. 16, sådan lyder det fra online-supermarkedet, som med det nye koncept vil gøre det endnu mere attraktivt at handle dagligvarer hos nemlig.com.

Det nytænkende tiltag skal få flere forbrugere til at se fordelene ved at handle dagligvarer online fremfor i de fysiske butikker.

- Vi ønsker at være forbrugernes foretrukne supermarked, og forbrugerne ønsker fleksibilitet i en travl hverdag. Derfor gør vi nu vores koncept endnu mere fleksibelt ved at tilbyde kunderne muligheden for at bestille varer og få leveret samme dag, som behovet opstår, udtaler adm. direktør hos nemlig.com, Stefan Plenge.

Fleksibilitet kan flytte kunder fra fysiske supermarkeder til online-supermarkeder
På et meget konkurrencepræget marked kan nemlig.coms nye tiltag, hvor fleksibilitet og handlefrihed er i højsædet, være med til, at flere forbrugere får øjnene op for online dagligvarehandel. I og med at kunderne kan handle samme dag, som behovet opstår og ikke skal planlægge indkøbet dagen før, vil konceptet naturligt appellere til en større andel forbrugere.

- Jo større fleksibilitet og handlefrihed vi kan tilbyde forbrugerne kombineret med billige priser og stort vare-udvalg, jo flere vil se værdien i at handle dagligvarer online på nemlig.com. Med den korte tid fra bestilling til levering konkurrerer vi mere og mere med de fysiske supermarkeder. Derudover får kunderne på nemlig.com et meget større og bedre udvalg både indenfor specialvarer men især også discount til billige priser, end man ser i de fleste andre supermarkeder, uddyber adm. direktør hos nemlig.com, Stefan Plenge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11