23948sdkhjf

Tvis-kæden vil hjælpe iværksættere med køkken-drømme

Tvis-kæden lancerer et nyt koncept for 5-10 små, eksklusive køkken-butikker i nyt city-koncept i København.
Den danske køkken-kæde Tvis vil gøre det mere attraktivt for iværksættere fra køkkenbranchen at realisere drømmen om at åbne deres egen køkken-forretning. Kæden lancerer et nyt koncept for 5-10 små, eksklusive køkken-butikker, som skal have adresse i city i København.

Det nye city-koncept består af butikker på 100 og 200 kvm., og den begrænsede butiks-størrelse reducerer også kravet til kapitalbehovet. Med en investering på ca. kr. 300.000 kan en køkkenkonsulent, indretningsarkitekt eller anden med erfaring fra køkkenbranchen, blive selvstændig forhandler:

- Efter finanskrisen er det svært at få forhandlere, der er i stand til at investere millionbeløb i de store facade-butikker langs indfaldsvejene. Derimod tror vi på, at der er et stort potentiale i at hjælpe motiverede køkkenkonsulenter i gang, siger kædechef Per Sander, Tvis Køkkener.

Rykker tættere på kunderne
Tvis-kæden har ladet sig inspriere af ejendomsmæglere, farvehandlere og cykelforretninger, som placerer deres forretninger tæt på kunderne i byerne:

- Strategien er at komme tættere på kunderne, der bor i lejligheder i byen eller i villaer i forstæderne. Byboerne bruger byen i weekenden og støtter lokale butikker, så det er oplagt, at Tvis har en butik der, hvor de kommer, siger Per Sander, Tvis Køkkener.

Modellen for city-shops er Tvis kædens køkkenbutik på Østerbro, som drives af familien Wilke. Den blev åbnet i 2012 og har fra første år givet overskud.

Netop i Københavns indre by er der behov for renovering og istandsættelse af lejligheder med køkken og bad, og i forstæderne er der også behov for renovering af villaer.

Tvis-kæden søger derfor iværksættere med erfaring fra køkkenbranchen, der har mod på og lyst til at åbne en køkken-butik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11