23948sdkhjf

Kählers jubilæumsvase skaber tumult

Kählers 175 års buttede jubilæumsvase med tværgående messingstriber meldes udsolgt mange steder. Nu ansættes 12 nye medarbejdere hos Kähler-koncernen for at kunne håndtere efterspørgslen.
Hos keramik-koncernen Kähler har man valgt at fejre sit jubilæum med udsendelsen af en jubilæumsvase i begænset antal, og det har givet pote. Vasen meldes udsolgt mange steder og sælges nu brugt på nettet for mere end det dobbelte, skriver DR.dk.

Læs også: 16.000 danskere bragte Imerco i knæ

Hos keramikproducenten Kähler i Næstved glæder man sig over den lille vases store succes. Adm. direktør Jesper Holst Schmidt fortæller, at man har ansat 12 nye medarbejdere for at kunne håndtere den voldsomme efterspørgsel.

Forhandlerne af vasen beretter om to til tre opringninger i timen samt alene lange mails fra forbrugerne, der ønsker at få fingrene i vasen fra Kähler - og ringer man til stormagasinet Salling er det første man hører:

- Hvis dit opkald drejer sig om Kählers jubilæumsvase kan vi oplyse, at den allerede er udsolgt.

Læs også: Travlhed i Kähler-butik

Kähler-koncernen har foretaget noget af en kovending, siden den århusianske arkitekt Franz Longhi i 2008 købte den kuldsejlede virksomhed. I dag sælger man brugskunst som aldrig før og har endda åbnet spisesteder flere steder i Århus og København,
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078