23948sdkhjf

Starbucks åbner første kaffebar i Føtex

Fredag den 29. august kl. 07.00 åbner Starbucks den første kaffebar i et Føtex-varehus. Det sker på Nordre Fasanvej på Frederiksberg i København.
Den nye Starbucks bliver udformet som en lille, hyggelig newyorker-café med nem adgang fra gaden.

Med placeringen i Føtex på Nordre Fasanvej kommer den til at ligge lige ved Copenhagen Business School (CBS) og Nordre Fasanvejs metrostation, og det vil betyde gang i butikken, mener Store Manager Karin Gjessing Keller.

- Jeg håber da, at vores nye Starbucks kommer til at summe af liv, fordi vi ligger et sted, hvor rigtig mange mennesker passerer i løbet af dagen, siger Karin.

Første Starbucks i Føtex
I 2012 fik Dansk Supermarked licens til at drive Starbucks i Danmark og har siden åbnet otte kaffebarer i forbindelse med Bilka-varehuse og Salling Stormagasiner. Den nye kaffebar bliver den første Starbucks i Føtex-regi, og det gør den lidt anderledes end de øvrige i landet.

- Den skiller sig ud ved at være udformet som en rigtig newyorker-café. Den er mindre end for eksempel Starbucks i Field's, men den er hyggeligt indrettet med gode siddepladser langs vinduet og mulighed for at sidde udenfor. Det bliver også nemmere at komme direkte ind fra gaden og købe en kop kaffe til at tage med, fortæller Karin.

Fra dekoratør til barista
Karin har arbejdet 20 år som dekoratør i Dansk Supermarked, inden hun startede i Starbucks sidste sommer. Hun havde et ønske om at komme tættere på kunderne, og det kom hun i Starbucks i Bilka Field's, hvor hun hidtil har arbejdet som Assistant Store Manager. Hun tager al erfaringen og to supervisorer med fra Starbucks i Field's til den nye kaffebar, hvor hun sammen med sit team glæder sig til at give kunderne ”The Starbucks Experience”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125