23948sdkhjf

Me Too sætter Benjamin Lasnier-kollektion på stand by

Tøjproducenten Me Too er berørt af krisen og flytter fra sit luksuriøse domicil, samtidig med at man sætter tøjkollektionen med internetfænomenet Benjamin Lasnier på stand by.
Den 1. oktober 2014 bliver virksomheden House of Spirit til Me Too og vil fra da af igen kun satse på tøj til børn fra O til 10 år. Samtidig flytter man i mere beskedne omgivelser og ansætter en ny adm. direktør, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Mærker krisen
Indehaver af House of Spirits/Me Too Claus Rasmussen fortæller til avisen, at krisen har kostet dyrt. Fra 2002 til 2006 blev virksomheden ved med at vokse og man gik fra kun at sælge børnetøj til også at satse på tøj til kvinder, mens man fra to år siden lancerede en tøjkollektion med det lokale internetfænomen Benjamin Lasnier. I dag har man dog måtte sande at man skulle have holdt sig til at producere børnetøj.

I løbet af ganske kort tid mistede virksomheden markederne Spanien, Portugal og Island og kollektionen med Benjamin Lasnier sættes nu på stand by ligesom man dropper at fremstille dametøj.

Fremover satses der kun på børnetøj gennem firmaet Me Too.

Tror på lortet
Selvom det ser sort ud, så tror Claus Rasmussen i bedste Chris MacDonald-stil på lortet.

- Vi klarer os igennem krisen. Det er det vigtigste. At vi har kunnet bevare arbejdspladser og firmaet overlever, siger Claus Rasmussen, der netop har ansat en ny adm. direktør, Kurt Andersen, der også indtræder som medindehaver.

Me Too har i dag 20 ansatte mod de 50 førkrise-ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078