23948sdkhjf

Kähler: Der bliver ikke lavet flere vaser

Trods den massive efterspørgsel på Kähler’s jubilæumsvase bliver der ikke produceret flere vaser. Sådan lyder udmeldingen fra direktøren.
- Vi laver aldrig flere vaser med denne unikke glasur, selvom der er så stor efterspørgsel. Fra et kommercielt synspunkt er det selvfølgelig svært at stå at kigge på, at man kunne sælge så mange flere vaser, men vi har lovet forbrugerne, at jubilæumsvasen er eksklusiv og kun kommer i begrænset oplag, siger adm. direktør i Kähler, Jesper Holst Schmidt ifølge epn.dk.

Vasen har ellers skabt kaoslignende tilstande rundt om i den danske detailhandel.

Mandag blev Imercos hjemmeside lagt ned af 16.000 brugere, som forsøgte at få fingrene i den eftertragtede vase. Ligeledes får kunderne følgende besked, når de ringer til stormagasinet Salling: ’Hvis dit opkald drejer sig om Kählers jubilæumsvase kan vi oplyse, at den allerede er udsolgt.’

Hos Kähler er man ked af at udsolgte vaser har skabt vrede kunder hos blandt andet Imerco.

- Hverken Imerco eller Kähler havde nogen som helst tanke om, at vasen skulle blive så stor en succes. Det var umuligt at forudsige," udtaler Jesper Holst Schmidt.

Lang de fleste vaser er ifølge direktøren blevet solgt til kunder, som havde reserveret vasen i god tid i forvejen. Direktøren vil dog ikke ud med, hvor mange vaser der er blevet produceret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109