23948sdkhjf

Nye ejerforhold i Munthe

Henrik Fjordbak har solgt sine ejerandele af Munthe A/S og Casa de Luxe Aps til Naja Munthe, der herefter har fuldt ejerskab af begge selskaber.
Tidligere i år skiftede munthe plus simonsen navn til Munthe. Nu får Naja Munthe således det fulde ejerskab over tøjvirksomheden.

Henrik Fjordbak er tidligere direktør for Munthe A/S og har haft 50%’s ejerskab siden 2009, hvor han købte Karen Simonsen ud.

- Jeg har været en del af Munthe i ni år, først som direktør og siden 2009 som medejer. Arbejdsmæssigt forlod jeg Munthe i 2012, hvor jeg tiltrådte som direktør i Joe & The Juice. Min involvering i Munthe er herefter blevet mindre. Derfor er det naturligt at Naja Munthe får muligheden for at overtage selskabet 100%. Jeg har haft en spændende tid i Munthe og i modebranchen generelt, og jeg vil ønske Naja al mulig held og lykke i den videre rejse fremover, udtaler Henrik Fjordbak.

- Det er en naturlig udvikling for mig at overtage det fulde ejerskab og videreføre den positive udvikling Munthe befinder sig i. De seneste 20 år har jeg haft partnere i Munthe A/S, først med Karen Simonsen og de seneste fem år med Henrik. Det har været gode og givende partnerskaber, men nu vil jeg se frem til at få lov at styre firmaet selv. Det falder også naturligt i forlængelse af navneskiftet i foråret, hvor firmaet blev omdøbt til kun at hedde Munthe. Jeg vil gerne takke Henrik for en rigtig stor indsats igennem de sidste ni år, udtaler Naja Munthe.

Munthe A/S, tidligere munthe plus simonsen a/s blev stiftet i 1994. Munthe A/S er bosidende i København og beskæftiger ca. 25 personer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11