23948sdkhjf

Nets vil være Nordens største

Gennem opkøb i Sverige og Finland og en udvikling af kernemarkederne Danmark og Norge, går Nets nu efter at blive betalingskonge i Norden.
Det er Nets’ nye frontfigur Bo Nilsson, der vil gøre Nets til Nordens største betalingselskab, skriver dagbladet Børsen.

I dag håndterer koncernen 30-35 procent at de nordiske korttransaktioner – så der er god plads til yderligere vækst, lyder det fra direktøren, der allerede har vist, at han er villig til at vokse. Kort efter Bo Nilssons tiltrædelse i starten af august, opkøbte Nets det svenske Payzone og øgede dermed sin svenske markedsandel på terminaler til en tredjedel.

- Vores markedsandel i Sverige var for lille til at få en god marginal. Med Payzone er den lige ved at være der. Det samme er tilfældet i Finland, hvor vi også kigger på opkøb. De største muligheder for både organisk og strategisk vækst er i Sverige og Finland, siger han til Børsen.

Mens der i Sverige og Finland fokuseres på organisk og strategisk vækst, så ser det anderledes ud på markederne Danmark og Norge, hvor Nets allerede står stærkt. Her skal der blot vedligeholdes og udvikles, lyder meldingen fra Bo Nilsson, der afviser, at Nets er på vej ud i Europa lige med det første. Det er for tidligt, vurderer den nye direktør.
Læs mere om: Nets
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093