23948sdkhjf

Nemlig.com klar med nyt koncept

Online-supermarkedet nemlig.com er nu klar med et nyt koncept –et koncept som skal give forbrugerne mere tid og mere inspiration.
Derfor lancerer nemlig.com et nyt koncept – Kokke & Kræs – hvor kendte kokke og populære madredaktører skal inspirere og lette madlavningen hos de travle forbrugere.

Med det nye koncept Kokke & Kræs udvider nemlig.com det allerede eksisterende madunivers, hvor forbru¬gerne i massevis finder inspiration til ugens måltider hver uge. Det skriver Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Den første gæstekok i porteføljen er Mette Mølbak, som er madredaktør hos Alt for damerne og har en stor passion for mad. Derudover er Mette Mølbak meget passioneret omkring at mindske madspildet i de danske køkkener - hvor en gennemsnitsfamilie hver måned smider mad ud for kr. 1.000.

nemlig.com gør meget for at mindske madspild og donerer dagligt overskudsfødevarer til fødevareBanken. Med det nye samarbejde med Mette Mølbak ønsker nemlig.com at vise forbrugerne, hvorledes de selv kan være med til at mindske madspildet i køkkenet samt få mere tid i deres travle hverdag.

- Mad til 2 dage handler om at tænke på mere end ét måltid ad gangen. På den måde kan man både spare tid og samtidig minimere sit madspild. I en tid hvor en gennemsnitsfamilie smider mad ud for 1.000 kr. om måned¬en, er der god fornuft i at være kreativ med sine rester. Derudover skal man ikke begynde fra bunden hver aften, da man har man rester fra dagen før, fortæller Mette Mølbak.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109