23948sdkhjf

Il Fornaio overtager københavnsk konkurrent

Il Fornaio, der bager stenovnsbrød til friskbrødsudsalg og bakeoff, har indgået partnerskab med Trianon med henblik på et glidende generationsskifte.
Il Fornaio, der har dybe italienske rødder slår sig nu sammen med det danske håndværksbageri Trianon Bageri København. Som partnere vil de nu skabe et mangfoldigt brødudvalg til kunder i Storkøbenhavn samt på bakeoff til detailhandlen i hele landet. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Partnerskabet er første step i et glidende generationsskifte, hvor Jørgen Bøje Vinther og Max Vinther træder tilbage i Trianon, og nuværende administrerende direktør i Il Fornaio, Susanne Boye Nielsen, tager over.

Il Fornaio vil i løbet af efteråret flytte til et nyt fælles domicil i Kastrup, hvor begge selskaber fortsætter særskilt og Susanne Boye Nielsen vil hermed komme til at fungere som administrerende direktør i begge selskaber.

Elvio Milleri, der sammen med Edelvita Santos da Silva grundlagde Il Fornaio i 1985, får ansvaret for kvalitet og produktudvikling, mens de nuværende ejere af Trianon, Jørgen Bøje Vinther og Max Vinther, i en periode fortsætter som bagermestre og direktører.

Ved siden af brøddelen vil Il Fonaio fortsat udvikle nyheder til sit sortiment af italienske gourmetprodukter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094