23948sdkhjf

Magasin hylder morgendagens store designere

Designkonkurrencen DANSK Design Talent – Magasin Prisen, løber for andet år i træk af stablen netop nu.
Designtalenter / Mentorer / Artister
De udvalgte designtalenter, mentorer og artister til DANSK Design Talent – Magasin Prisen 2014 er:

- Freya Dalsjø / Ivan Grundahl / Coco O fra Quadron
- Kjetil Aas / Bjørn Bruun / Sivas
- Mark Kenly Domino Tan / Baum und Pferdgarten / Darkness Falls
- Trine Lindegaard / Christian Stadil / Kidd
Fire unge designtalenter er med i en designkonkurrence, som Magasin og magasinet Dansk Magazine står bag.

Fire udvalgte designtalenter konkurrerer om en præmie på 500.000 kr. inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til januar, i Magasin på Kongens Nytorv i København.

De fire udvalgte designtalenter har hver en mentor i form af en veletableret designer, samt en dansk sangartist, der fungerer som designtalenternes inspirationskilde og ambassadør.

Samarbejdet
I 2013 indgik DANSK Magazine og Magasin Fonden et partnerskab om DANSK Design Talent – Magasin Prisen.

- Magasin Fonden har valgt at fortsætte det gode samarbejde med DANSK Magazine for at sætte fokus på morgendagens nye designtalenter. Som tip-oldebarn af den ene af stormagasinet Magasins grundlæggere er jeg glad for at kunne være med til at videreføre denne modepris, som jeg er sikker på ville have været i Magasin stifternes ånd. Prisen passer perfekt til stormagasinet og grundlæggernes historie og visioner og jeg håber, at prisen kan være en motivation og et springbræt videre for de danske designtalenter, udtaler Nina Wedell-Wedellsborg, repræsentant for Magasin Fonden udtaler om samarbejdet på Magasins hjemmeside.

Medina som værtinde
Vinderen bliver kåret torsdag den 9. oktober på Statens Museum for Kunst, hvor sangerinden Median vil være værtinde for aftenens show.

Medina er det perfekte eksempel på hvordan mode og musik går hånd i hånd, lyder det i en pressemeddelelse.

- Det glæder mig at kunne være værtinde for et så vigtigt projekt som DANSK Design Talent – Magasin Prisen, som hylder fire lysende talenter vi alle bør være opmærksomme på. Jeg elsker musik og holder utrolig meget af mode, så for mig kommer rollen som værtinde ved arrangementet helt naturligt, udtaler Medina om værtsrollen.

Stem online
Fra onsdag den 17. september kan man stemme på sin favorit kollektion online. Der kan stemmes frem til den 1. oktober.

I forbindelse med konkurrencen lanceres der et magasin sprængfyldt med billeder fra konkurrencen, interviews med designtalenterne og artisterne samt talenternes modeserier. Magasinet er gratis og kan blandt andet findes i alle Magasin butikker landet over.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109