23948sdkhjf

Jem & fix flytter i nye lokaler i Tilst

Lavpriskæden flytter i nye flotte lokaler på Blomstervej i Tilst, og det markeres med en åbningsfest tirsdag den 23. september kl. 8.00.
Flytningen til de nye lokaler er en vigtig del af jem & fix’ plan om hele tiden at optimere og udvide virksomheden. Kæden har i dag 97 butikker i Danmark. Målet er 125.

En spand træbeskyttelse til havehegnet, et alarmsystem til huset eller et parti hjertingsten til terrassen. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til et splinternyt byggemarked fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-priser tirsdag den 23. september på Blomstervej 2 i Tilst. Butikschef Tommy Lauridsen og hans team er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv- folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vores nye butik på Blomstervej har et indendørsareal på 1.000 m² plus en udendørsgård på 700 m², og butikken er fyldt til randen med nye varer både inde og ude. På åbningsdagen den 23. september holder vi åbent fra kl. 8 - 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer, fortæller butikschef Tommy Lauridsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079