23948sdkhjf

Telenor lukker 13 butikker i Danmark

Telenor Danmark gennemfører i dag en række strukturelle ændringer. Det betyder lukning af 13 butikker i Danmark og 70 ansatte mister jobbet.
Det stærkt konkurrenceprægede danske telemarked kræver en handlekraftig organisation, og derfor tager Telenor Danmark i dag hul på et nyt kapitel i forretningsstrategien og gennemfører en række organisatoriske ændringer.

De ansatte i Telenor Danmark er onsdag blevet informeret om ændringerne, der blandt andet involverer afskedigelse af 23 ansatte i organisationen. Derudover bliver retail-området også påvirket af ændringer, idet Telenor lukker 13 butikker fordelt over landet.

- Vi har i dag butikker, der ligger meget tæt på hinanden, og det er blandt andet en af årsagerne til, at vi nu lukker 13 butikker. Vi vurderer løbende vores placeringer i Danmark og prioriterer de butikker, hvor vi har størst kundegennemstrømning, genererer mest salg og bedst muligt kan servicere vores kunder, siger Marek Slacik, og fortsætter:

- Det er selvfølgelig altid trist at skulle lukke butikker, men vi har stadig 67 butikker i Danmark, og det vil således stadig være nemt for danskerne at komme til en Telenor-butik for at købe en telefon eller få service og vejledning.

Lukningen af de 13 butikker betyder, at Telenor har opsagt 33 fuldtidsansatte og 14 timelønnede medarbejdere.

- Det er altid trist at skulle sige farvel til gode kollegaer i såvel Retail som resten af organisationen. Det er en svær beslutning, der ligger bag ændringerne, men det er også en nødvendig beslutning, da vi med den benhårde konkurrence på telemarkedet er afhængige af at have en effektiv og handlekraftig virksomhed, siger Marek Slacik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.428