23948sdkhjf

Tine K Home har åbnet pop up butik i Odense centrum

Tine Kjeldsens drøm om igen at åbne en butik er blevet en realitet. Tine K Home har netop slået dørerne op for Pop Up butikken i Odense centrum. Se billedserie fra butikken.
- Efter mange år, hvor jeg kun har haft kontakt til engrosledet, var jeg begyndt at savne den direkte kundekontakt. Så jeg har faktisk i flere år gået og drømt om at få en butik igen, fortæller Tine Kjeldsen.

Lokalerne i Klaregade 7 giver hende nu muligheden for, at vise den komplette Tine K Home kollektion og stil frem for både privatkunder og forhandlere.

Butikken vil nemlig ligeledes fungere som showroom, idet Tine K Homes hovedkontor og lager i løbet af de næste par måneder flytter til et større virksomhedsdomicil i udkanten af Odense.

Pop up butikken åbnede i midten af september, og er allerede blevet godt modtaget.

Butikken er åben frem til jul.

Om Tine K Home
Tine K Home blev grundlagt i 1999, og kan i år fejre 15 års jubilæum. Kollektionen er vokset gennem årene og består bl.a. af interiør, tekstiler, møbler og accessories. De fleste produkter er håndlavede, og kollektionen bærer præg af personlighed, håndarbejde og inspiration fra rejsefund, gode minder og mødet med forskellige kulturer.

Tine K Home har forhandlere i hele Europa samt bl.a. Australien, USA og Japan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156