23948sdkhjf

Casanova Møbler næsten klar med endnu en udvidelse

Møbelforretningen Casanova Møbler i Nørregade 37 i Ringsted udvider igen.
Butikken udvidede også butikken i maj måned, og allerede der begyndte indehaverne Sussie Jørgensen og Bjarne Jensen at påtænke endnu en udvidelse. Det skriver Sjællandske Medier.

Indehaverne havde bemærket, at nabolejemålet stod tomt.

Indehaverne stillede åbningen af afdelingen ud mod Nørregade i bero, da de fik et nyt stort lejemål. Det nye lejemål er blevet renoveret, og falder nu godt i tråd med resten af Casanovas indretning. Der er stadig lidt vej endnu, før det er helt færdigt.

- Mange kommer og spørger, om den nye afdeling er åben, fortæller Sussie Jørgensen, og de må ruste sig med lidt tålmodighed, for det er planen at åbne butikken i Nørregade 37 og det nye, store lejemål på samme tid.

Åbningen er planlagt til her i efteråret. Det bliver i forbindelse med at Casanova Møbler runder 40.000 fans på Facebook. Desuden kan Casanova Møbler fejre ti-års jubilæum om et halvt år.

Butikken er på de ti år gået fra at være en butik i Holbæk på 100 kvadratmeter til nu 2000 kvadratmeter plus lager i Ringsted.

I øjeblikket er der 12 ansatte i Casanova, men det bliver nødvendigt at udvide staben med en til lageren, en sælger samt en dekoratør/boligstylist.

Originalartikel: http://www.sn.dk/ringsted/casanova-moebler-udvider-igen/artikel/437271
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093