23948sdkhjf

Bilka Vejle tævede de andre Bilka'er i landet

Varehuset havde den bedste salgsudvikling i fødselsdagsperioden og slog dermed landets 17 Bilka’er i kædens fødselsdagskonkurrence.
Med Bilka Odense lige i haserne lykkedes det for Bilka Vejle at løbe med sejren i konkurrencen om at blive det varehus, der opnåede den bedste salgsudvikling i de fem uger, fødselsdagen rasede.

Varehuschef i Bilka Vejle Henrik Sødequist er lettet over sejren, som han først og fremmest tilskriver medarbejdernes ihærdighed.

- Det er super fedt at vinde konkurrencen over de andre huse. Medarbejderne har knoklet lige siden fødselsdagens start, og da vi så, at vi var med i opløbet om at vinde konkurrencen, blev de bare endnu mere motiverede for at levere et godt resultat, siger han.

Kundetilvækst på fem procent
Varehuschefen er heller ikke blind for, at ombygningen i november sidste år, der har gjort Bilka Vejle til Fremtidens Bilka-varehus, har givet flere kunder i butikken.

- Vi har opnået en kundetilvækst på fem procent, siden vi byggede om. Jeg fornemmer, at mange kunder er glade for, at den nye indgang til fødevareafdelingen gør det muligt at købe dagligvarer hurtigt, fordi man ikke behøver gå gennem elektronik og tekstil. Men det store, tunge læs, der førte til sejr i fødselsdagskonkurrencen, blev trukket af medarbejderne, som har knoklet med at bygge flotte vareoplæg og fylde varer på hylderne, i takt med at kunderne rev dem ned, understreger Henrik Sødequist.

3882 stykker smørrebrød gav travlhed
En anden opgave, som har givet sved på panden, var, da varehuset udloddede seks styk gratis smørrebrød til alle de kunder, som indleverede en bestillingskupon i varehuset i den sidste uge af fødselsdagen.

- Der blev smurt 3.882 stykker rugbrød med bl.a. fiskefilet, roastbeef og æg, som blev udleveret den sidste fredag i fødselsdagen. Vi havde afsindigt travlt, men kunderne var glade, fortæller Henrik Sødequist.

Han mener derfor kun, det er passende, at præmien for fødselsdagssejren går til et medarbejderarrangement, som bliver et brag af en påskefest til næste år for alle medarbejdere i huset.

- Så er det deres tur til at blive forkælet og slå sig løs, siger den glade varehuschef.

Bilka fejrede fødselsdag fra uge 32-36.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078