23948sdkhjf

Lars Larsen indvier første Jysk-butik - igen

Den første Jysk-butik åbnede i 1979 på Silkeborgvej i Aarhus. Butikken er nu blevet udvidet, og derfor bliver den nu indviet endnu engang.
Siden Lars Larsen åbnede den første Jysk-butik i 1979, har Jysk været i konstant udvikling og er i dag en global koncern med mere end 2100 butikker i 36 lande.

Torsdag den 9. oktober vender Lars Larsen dog tilbage til det sted, hvor det hele startede, når han for anden gang indvier den allerførste Jysk-butik på Silkeborgvej. Butikken er blevet udvidet og fylder nu et 1250 m2 stort areal.

I anledningen af udvidelsen inviterer Jysk-butikken på Silkeborgvej alle kunder til kaffe og kage fra klokken 8.00, hvorefter Lars Larsen indvier butikken, når han klokken 9.00 klipper den røde snor. Der vil på dagen være gratis puder til de 50 første kunder.

Det er dog ikke kun i butikken på Silkeborgvej, at udvidelsen bliver fejret. Lars Larsen vil i løbet af dagen besøge butikkerne i Egå, Tilst og Viby, hvor der også vil være masser af gode tilbud til kunderne.

- Det er altid noget særligt at vende tilbage til det sted, hvor det hele startede, og jeg glæder mig til at hilse på både kunder og medarbejdere ude i de aarhusianske butikker, siger Lars Larsen.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141