23948sdkhjf

Coop henter ny direktør fra Dansk Supermarked

Coop styrker sin koncernledelse med direktør Henrik Kirketerp, som kommer direkte fra Dansk Supermarked.
Henrik Kirketerp, 58 år, kommer fra Dansk Supermarked A/S, hvor han har været i ledelsen de seneste 25 år. Han er uddannet cand. jur. og var i A.P. Møller-Mærsk, før han kom til Dansk Supermarked.

I Coop bliver han direktør for Coop Invest A/S med reference til bestyrelsesformand Lasse Bolander. Derudover flyttes området Indirekte Varer, der omfatter alle de varer og tjenesteydelser Coop køber, som ikke sælges videre til kunderne, under Henrik Kirketerps ledelse. Endelig får han ansvaret for Public Affairs, hvilket indebærer, at han fortsat vil sidde i Dansk Erhvervs bestyrelse, hvor han overtager koncerndirektør Michael Løves plads.

Henrik Kirketerp bliver medlem af Coops koncernledelse og får reference til koncerndirektør Per Toelstang.

- Efter mange gode år i Dansk Supermarked Gruppen synes jeg tiden er inde til at prøve noget nyt. Coop er lige nu inde i en meget spændende udvikling, og jeg glæder mig til at være med til at skabe de forandringer, som koncernen er i gang med, siger Henrik Kirketerp.

- Vi er glade for at få en af dansk dagligvarehandels mest erfarne kræfter med på holdet. Henrik er dybt respekteret i branchen og en af de dygtigste til at optimere vigtige og prioriterede områder inden for investering, indkøb og interessevaretagelse, udtaler Adm. direktør Peter Høgsted, Coop.

Henrik Kirketerp begynder i Coop 1. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141