23948sdkhjf

Name it lancerer sportstøj

Det danske børnetøjsbrand name it introducerer nu en helt ny linje med fashionabelt sportstøj.
Det Bestseller-ejede børnetøjsmærke name it vil gerne opfordre børn til at være aktive. Derfor præsenterer name it nu PLAYTECH by name it – en hel kollektion af multifunktionelt sportstøj til 5-14-årige børn.

- Vi ved, hvor vigtigt det er,at børn udvikler sig gennem leg og sport. Vi vil derfor gerne opfordre børn til at røre sig og give dem de bedste forudsætninger for en aktiv hverdag, fortæller marketing manager Helle Schmidt Hansen.

Den nye kollektion indeholder derfor tøj til sportsaktiviteter, fritid og leg til børn i al¬deren 5-14 år; PLAY er afslappende fritidstøj med et sporty design, mens TECH er multifunktionelt sportstøj, der kan bruges på tværs af aktiviteter som gymnastik, løb, håndbold, fodbold, yoga…

Første kollektion
I den første AW15 kollektion giver cool mesh detaljer, store logoer, statements og grafiske print associationer til de amerikanske college-sportsgrene, mens et cool zebra print og energiske farver som hot pink og klar blå giver kant til det aktive look.

Funktionelle kvaliteter som quick dry, stretch og åndbart, svedtransporteren¬de materiale samt de helt rette fittings sikrer den gode komfort.

PLAYTECH by name it kommer i fire årlige kollektioner. Formålet med den nye produktlinje er at løfte standardarden inden for sportstøj til børn ved at forene mode og funktionalitet og derigen¬nem give børnene de bedste forudsætninger for en aktiv hverdag.

PLAYTECH by name it kommer første gang i butikkerne fra som¬meren 2015.

Formålet med den nye produktlinje at løfte standardarden inden for sportstøj til børn ved at forene mode og funktionalitet og derigennem give børnene de bedste forudsætninger for en aktiv hverdag. Det ses tydeligt både i produkterne og den visuelle fremstilling. Her giver et klart mo¬demæssigt aftryk nemlig karakter til det sporty udtryk, fortæller name it i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125