23948sdkhjf

Sportmaster åbner kæmpe konceptbutik i City Vest

Torsdag den 30. oktober åbner Sportmaster ny konceptbutik i City Vest.
Borgerne i Aarhus har hidtil måttet undvære en professionel sportskæde i City Vest. Men på torsdag den 30. oktober åbner Sportmaster ny butik i City Vest.

- Generelt kan vi mærke, at der er flere og flere i området, der løber og dyrker sport regelmæssigt, og derfor er der også en stigende efterspørgsel på sportstøj og udstyr. Med andre ord er aarhusianerne vilde med sport, men de har hidtil manglet en rigtig moderne sportsbutik i City Vest, siger Anders Hermansen, der er regionschef i Sportmaster.

Den nye kæmpebutik er specialdesignet til at give folk en stemning af at være i omklædningsrummet i den lokale klub, hvor man næsten kan lugte sveden mellem hylderne af pulsure, fodboldshorts og løbesko.

- Den nye butik kommer til at have et topmoderne og lækkert udtryk med masser af plads mellem varerne. På den måde får kunderne bedre mulighed for at hurtigt at danne sig et overblik over udvalget. Vi lægger for eksempel ud med at have masser af overtøj til efteråret og vinteren, siger Anders Hermansen.

Den nye konceptbutik kommer til at ligge på plan 3, lige ved siden af Fona og Søstrene Grene.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109