23948sdkhjf

Vind julekalender med RetailNews

RetailNews er så småt ved at komme i julehumør, og derfor giver vi dig mulighed for at vinde en julekalender fra bornholmske Karamel Kompagniet.
Før vi tænker os om, er julen over os, og detailbranchen får rygende travlt.

I anledning af den søde juletid udskriver RetailNews en konkurrence, hvor du som modtager af nyhedsbrevet kan vinde en julekalender fra Karamel Kompagniet. Vi har tre stk. julekalender på højkant.

Hver dag i uge 45 gemmer RetailNews et billede af julekalenderen fra Karamel Kompagniet i en tilfældig artikel i nyhedsbrevet, der udsendes dagligt. Find én eller flere billeder af julekalenderen og send svaret med artikeloverskrift for den pågældende artikel samt dit navn og firmanavn i en e-mail mærket "Julekalenderkonkurrence" til RetailNews på følgende mail redaktionen@retailnews.dk senest fredag den. 7. november klokken 13.00.

Vi udtrækker tre vindere i slutningen af uge 45 på tværs af RetailNews' nyhedsbreve. De tre heldige vindere vil modtage en mail fra redaktionen i begyndelsen af uge 46.

Du kan kun deltage én gang pr. nyhedsbrev pr. dag.

Ansatte hos Industry Supply samt deres familie kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen løber fra mandag til og med fredag i uge 45.

Om Karamel Kompagniet og julekalenderen
I den charmerende by Gudhjem, hvor nostalgi er et af nøgleordene, ligger Karamel Kompagniets butik - fyldt med en summende stemning og duften af lune bornholmske karameller. Karamel Kompagniet beskriver selv årets julekalender således: Dette års julekalender indeholder masser af smagsfyldte karameller, med og uden chokoladeovertræk, brusende bolcher, chokoladeovertrukket lakrids og sødmefulde dragée lækkerier.

For at være med i lodtrækningen om én julekalender skal du:
- Være tilmeldt et af vores daglige nyhedsbreve fra RetailNews.
- Finde billedet af julekalenderen, som gemmer sig i en eller flere artikler i den kommende uge.
- Send en mail til redaktionen@retailnews.dk, hvori du skriver navnet på artiklen, du fandt billedet i. Finder du billedet i flere artikler i løbet af ugen, skal du indsende en ny mail for hver artikel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083