23948sdkhjf

Sportmaster i nyt samarbejde

Den landsdækkende sportskæde Sportmaster vil gribe en af tidens store sportstrends, nemlig triatlon. Derfor indgår de nu et samarbejde med Challenge Denmark.
Triatlon — en nichesport for få år siden, i dag allemandseje. Jernmanden er blevet populær blandt danskerne, og det tager man nu konsekvensen af hos Danmarks største sportskæde Sportmaster, der indgår samarbejde med Challenge Denmark:

- Vi oplever en kæmpe interesse for triatlon blandt vores kunder, og derfor var det helt naturligt at indgå et samarbejde med en af de største inden for sporten, nemlig Challenge Denmark. Vi oplever at kunderne i høj grad efterspørger tøj og udstyr til triatlon, og vi vil være dem, man går til, både når man ønsker det helt rette udstyr, men også når man har spørgsmål omkring træning, kost og selve konkurrencen, siger Tommy Pedersen fra Sportmaster og forklarer, hvad samarbejdet helt konkret går ud på:

- Samarbejdet betyder, at vi i 10 udvalgte Sportmaster-butikker i Aalborg, Århus, Herning, Kolding, Odense, Hillerød, Fields, Rødovre og Lyngby vil have ekstra stort udvalg af tri-udstyr og skaffe de bedst mulige tilbud til kunderne. Blandt andet har vi fået professionelt tri-tøj fra 2XU og energiprodukter fra 32Gi ind i butikkerne, og vi har uddannet vores personale til at blive tri-eksperter, siger Tommy Pedersen, der fortæller, at samarbejdet vil byde på flere events og gode tilbud for kunderne:

- Vi kommer til at lave nogle særlige events og tilbudspakker, ligesom vi også er i gang med at planlægge en tur rundt i landet, hvor folk kan prøve kræfter med triatlon, møde top-triatleter samt få særligt gode tilbud og vejledning fra vores dygtige eksperter, siger han.

Også hos Challenge Denmark er man spændte på samarbejdet og ser frem til at tilbyde de mange sportsentusiaster endnu bedre tilbud:
- Vi glæder os til samarbejdet med Sportmaster og er sikre på, at de mange tri-entusiaster rundt omkring i landet vil drage nytte af den professionelle ekspertise og vejledning, som dygtige rådgivere fra Sportmaster kan give. Både når det kommer til valg af det rette udstyr samt gode råd til dagen, siger Claus Vesterby, race direktør hos Challenge Denmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094