23948sdkhjf

Danmarks bedste frugt- og grøntafdelinger er fundet

I går blev der uddelt en række priser til Landbrug & Fødevares store branchedag Fødevaredagen i Turbinehallerne i Aarhus. Blandt et stærkt felt af nominerede er vinderne af Frugt- og Grøntprisen 2014 fundet.
Nominerede butikker:
Discount:
Lidl, Østerbrogade 43, Grenaa
Fakta, Jægersborg Allé 14-16, Charlottenlund
Rema1000, Rosenørns Alle 31, Frederiksberg

Super- og hypermarked:
Kvickly, Ågade 2, Skive
Føtex Vesterbrogade 74-76, København V
Irma Codanhus, Gl. Kongevej 64, Frederiksberg
De dygtige vindere er Kvickly i Skive og Rema1000 på Rosenørns Allé på Frederiksberg.

Stor opmærksomhed på friskhed, lokale råvarer, økologi og den gode kundeoplevelse, er bare nogle af de parametre der afgjorde, hvem vinderne af Frugt- og Grøntprisen 2014 blev. Alle disse kvaliteter og meget mere, fandt juryen hos Kvickly i Skive og hos Rema1000 på Rosenørns Allé på Frederiksberg.

Det stod klart, da begge frugt- og grøntafdelinger og deres ansatte blev hyldet på Landbrug & Fødevares store branchedag Fødevaredagen i Turbinehallerne i Aarhus i går eftermiddags.

Frugt og grøntafdelingerne vandt i hver deres kategori: Bedste frugt- og grøntafdeling i discount og Bedste frugt- og grøntafdeling i et super- eller hypermarked. Men begge afdelinger viste deres kunnen på hver deres måde.

- Når man træder ind i Kvickly i Skive kan man mærke menneskene bag. Det danske og de lokale avlere er meget synlige. Overalt er der historier om den frugt og grønt, som forbrugerne møder, siger Lærke Kirstine Lund, jurymedlem og markedskonsulent i Landbrug & Fødevarer og fortsætter:

- I Rema1000 starter fornemmelsen allerede ved indgangen. Fornemmelsen af, at her er en butik, der vil frugt og grønt. Det fortsætter ind i vindfanget, hvor øjet fanges af ikke bare et par æbler og lidt grønt, men en væg fyldt med sæsonaktuelle frugter og grønsager.

Der var tre nominerede i hver kategori, men juryen var ikke i tvivl, efter de havde endt deres besøgsrunde i butikkerne.

- Der er virkelig mange gode frugt- og grøntafdelinger rundt omkring i landet, og mange der gør en ekstra indsats for at give kunderne en god oplevelse. Men hos de to vindere, er man gået et ekstra stykke, når det kommet til at give kunden en unik oplevelse. Det gør, at de fortjener at vinde Frugt- og Grøntprisen 2014, siger Lærke Kirstine Lund.

Vigtig pris for grøntafdelingerne
Det var to glade grøntafdelingschefer, der modtog hver deres trofæ som vindere af Frugt-og Grøntprisen 2014 for henholdsvis discount eller super- eller hypermarked kategorien.

- Jeg er super glad og stolt over, at vi har vundet prisen. Og samtidig vil jeg gerne sige, at det er godt med en pris til frugt-og grøntafdelingerne. Frugt- og grøntafdelinger betyder meget for, hvordan kunderne ser på butikken, så det er så rart at føle, at man får anerkendelse for sit arbejde, siger Kenneth Holde, fra Rema1000 på Rosenørns Allé. Der sammen med sine to medhjælpere, regne med at skulle fejre prisen med en ordentlig bytur.

Hos frugt-og grøntchef i Kvickly i Skive, Tommy Johannesen, er glæden lige så stor.

- Det er simpelthen en kæmpe ære at vinde Frugt- og Grøntprisen 2014. Det er det største skulderklap, man kan få. Mit arbejde er min passion, så det betyder rigtig meget at blive anerkendt på denne her måde. Jeg har hele tiden følt, at juryens besøg i min butik gik godt, men jeg har ikke turde håbe på, vi vandt. Så jeg er bare så glad, siger Tommy Johannesen.

Frugt- og grøntprisen er skabt af Landbrug & Fødevarer med DLG Food og Dansk Gartneri som partnere. Det er første år prisen bliver uddelt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125