23948sdkhjf

Lingeridirektør tager prisen

Det blev Claus Walther Jensen i spidsen for Change of Scandinavia A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2014 i Hovedstaden.
Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit på Kalvebod Brygge, hvor virksomhedsledere fra hovedstadsområdet var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

Claus Walther Jensen løb med titlen som Årets Ejerleder 2014 i Hovedstaden. Det startede med en drøm om at producere nattøj i Kina. I dag står han i spidsen for Danmarks største lingerikæde med 50 butikker i hele landet.

- Claus Walther Jensen går velfortjent videre til finalen og skal dyste mod de øvrige seks regionsvindere ved landskåringen. Det har været et stærkt felt i år, og derfor er det en stor fornøjelse at overrække prisen til manden bag en ægte væksthistorie, fortæller partner Flemming Eghoff fra PwC i Hellerup og fortsætter:

- Kort sagt står Claus Walther Jensen i spidsen for en meget strømlinet og veldrevet virksomhed, der allerede har skabt betydelig succes, og hvor vækstpotentialet fortsat er meget stort – ikke mindst internationalt.”

En fornyer med en stærk vilje
Claus stod som blot 19-årig med en tanke og ide. Med et stort iværksættergen er det lykkes ham igennem snart 20 år at udvikle sig til en markant spiller i et konkurrencepræget marked.

- Claus Walther Jensen er energifyldt, driftig, fornyende og med en stærk vilje. Han fremstår også som den, der med sin person driver virksomheden, men som samtidig har forstået at sætte en ekstern bestyrelse, der har de nødvendige kompetencer til at sikre fremdrift og vækst, siger områdedirektør Vagn Holm fra Nykredit og ønsker tillykke.

Hos Dansk Erhverv ser man dette års vinder i Hovedstaden som et fantastisk eksempel på, at det lange seje træk lønner sig.

- Her har vi at gøre med en virksomhed, der har formået at tilpasse sig ved konstant at arbejde hårdt og målrettet. Det er en anerkendelse af de veletablerede ejerledede virksomheder og en reminder om, at det er afgørende for vækst og øget beskæftigelse at få sikret og skabt bæredygtig vækst i ejerledede virksomheder, siger Sigurd Schou Madsen, erhvervspolitisk konsulent i Dansk Erhverv.

Ejerlederne skaber vækst
Et rekordhøjt antal af de dygtigste ejerledere har forventninger til fremtidig vækst. I en ny analyse af de dygtigste ejerledere fra PwC svarer hele 97 % af de udvalgte ejerledere, at de forventer yderligere vækst mod 92 % sidste år. Deres vækstforventninger er til gengæld mere moderate end sidste år, men der er fortsat forsigtig optimisme at spore.

De stærke konkurrenter
Change of Scandinavia A/S er ikke den eneste virksomhed i Hovedstaden med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

Martin Bochineck og Christina Rind Helsbro fra Magnetix A/S
Et integreret dialog- og webbureau, der ønsker at sætte nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent anvendelse af teknologi.

Mogens Jepsen fra Molo Kids A/S
Molo Kidt står bag en børnetøjskollektion i friske farver. Ejerlederen har et stærkt fokus på it-platforme og styringsredskaber, der udgør væsentlige faktorer for at realisere virksomhedens vækstpotentiale.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125