23948sdkhjf

Netto åbner 24-timers butikker

Danskernes indkøbsvaner er under hastig forandring. Det tager Danmarks største discountkæde, Netto, nu konsekvensen af og åbner butikker, der holder åbent 24 timer, syv dage om ugen.
Med liberaliseringen af lukkeloven fulgte udvidede åbningstider. Kombineret med den markante fremgang i discountsektoren betyder det, at danskernes indkøbsmønstre fundamentalt forandrer sig i disse år. Netto oplever kraftigt øget tilstrømning til butikkerne helt fra morgenstunden og kl. 21-22 om aftenen.

For at kunne imødekomme kundernes ønsker åbner kæden fra den 5. december en række butikker, der holder åbent 24 timer i døgnet, hver dag. Danskerne efterspørger ganske enkelt mere fleksible indkøbsmuligheder, mener landedirektør i Netto Brian Seemann.

- Vi tror på, at mange kunder vil sætte pris på at kunne handle, når det passer dem. De sidste par år har vi oplevet en markant kundetilvækst i dagtimerne. For at kunne give disse kunder en rigtig god indkøbsoplevelse, vil vi flytte arbejdsopgaver som fx rengøring af butikken, opfyldning og optælling af varer til primært at foregå om natten, så vi fremover kan koncentrere os endnu mere om vores kunder i de timer, hvor flest af dem besøger os, siger Brian Seemann.

Netto-butikker, der aldrig lukker, bliver lanceret samme dag, som Netto åbner en butik på Rådhuspladsen i København.

- Vi indfører i første omgang de nye åbningstider i tre butikker, som alle har et stort kundegrundlag. På den måde kan vi samle erfaringer fra tre forskellige typer butikker, inden vi tager stilling til, hvor langt vi skal brede døgnåbningstiderne ud. Vi kommer selvfølgelig ikke til at holde døgnåbent i alle landets Netto’er. Det er der ikke kunder til, siger Brian Seemann.

De tre Netto-butikker, som fra næste fredag holder åben 24 timer alle ugens dage er den nyåbnede Netto på Rådhuspladsen i København, butikken i Århushallen ved banegården i Århus samt butikken på Engelsborgvej i Lyngby.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141