23948sdkhjf

Ulovligt slik presser butikker til at lukke

Direktør Peter Frellsen, der driver 39 konfekturebutikker, siger, at Skat mangler ressourcer til at bekæmpe handlen med ulovligt slik
Nye bland-selv-slikbutikker skyder op som paddehatte, og der foregår et omfattende salg af ulovligt importeret slik, skriver Dansk Handelsblad.

Da Skat ifølge branchefolk ikke får de nødvendige ressourcer til at gennemføre kontrolbesøg, udvikler den ulovlige handel sig i et rask tempo og presser den etablerede detailhandel til at lukke butikker.

– Der er ingen kontrol af de slikvarer, der ikke eksisterer, fordi de er indført ulovligt. Vi har aldrig tidligere skullet konkurrere mod åbenlyst illegale varer i de fleste af landets hovedgader og centre, som vi gør nu. Vores forretninger har det svært i konkurrencen med de lave priser. Vi forventer at lukke yderligere butikker i den nærmeste fremtid, hvis der ikke bliver sat en effektiv stopper for den ulovlige handel, sagde direktør Peter Frellsen ifølge avisen på en forbrugerkonference forleden om afgifter, arrangeret af Venstre i samarbejde med Bryggeriforeningen og De Samvirkende Købmænd.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11