23948sdkhjf

Post Danmark rykker ind i alle Bilka varehuse

Et nyt samarbejde mellem Post Danmark og Bilka betyder, at der nu åbner posthuse i kædens 18 varehuse landet over.
Det skriver Post Danmark i en pressemeddelelse.

- Et posthus er med til at gøre det attraktivt for kunderne at handle i Bilka, når de samtidig kan ordne deres postforretninger her. For os handler det om at gøre det nemt og bekvemt ved have en bred vifte af servicetilbud og samle det hele under ét tag, siger Bilkas direktør Mark Nielsen i pressemeddelelsen.

I de nye posthuse hos Bilka vil kunderne kunne hente og sende pakker samt købe frimærker og pakkeporto.

Første posthus åbner hos Bilka i Aalborg Storcenter 6. marts, mens de øvrige ventes at slå dørene op frem mod sommerferien. Fælles for alle posthusene er, at de typisk vil have åbent fra kl. 8-22 alle ugens dage. Der åbner posthuse i Bilkas varehuse, som ligger på Amager, i Aalborg, Esbjerg, Herning, Hillerød, Holstebro, Horsens, Hundige, Kolding, Næstved, Odense, Slagelse, Sønderborg, Tilst, Vejle, Viborg samt i A-Z i Hjørring. I Bilka Ishøj åbnede posthuset i slutningen af 2014 i forbindelse med, at Post Danmark flyttede byens posthus.

- Bilka er en oplagt og spændende samarbejdspartner i kraft af deres varehuse, der ligger meget fordelagtigt i storcentre og ved andre knudepunkter, hvor rigtig mange kunder handler eller kommer forbi, siger Troels T. Jensen, chef for Posthuse i Post Danmark.

Kort før jul føjede Post Danmark 150 nye posthuse til sit filialnet og er i dag den pakkedistributør, der har landets mest fintmaskede net af udleveringssteder, som tæller mere end 1.400 af slagsen. Heraf er ca. 950 posthuse, mens ca. 475 er Pakkebokse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127