23948sdkhjf

CBS-rapport: Meny er købmændenes sidste chance

Dagrofa står med dagligvarehandelens største udfordringer, mener CBS-forskere
Dansk Supermarked er ikke alene om at få hæftet et fremtidens taber-prædikat på sig i en ny analyse af dagligvare-markedet, som første gang blev omtalt kort før påske.

Det skriver Dansk Handelsblad i sit nyhedsbrev.

I rapporten fra Copenhagen Business School, "Effekt & Effektivitet - Dansk Dagligvarehandel 2003-2013", er det faktisk gået endnu hårdere ud over Dagrofa-koncernen og det, der går under betegnelsen den frie sektor - altså køb-mændene.

Under overskriften "Dagrofa står med store udfordringer" skriver rapportens forfattere, lektorerne Per Østergaard Ja-cobsen og Mogens Bjerre:
"Den såkaldt ”frie sektor” med Dagrofa i spidsen står umiddelbart som de helt store tabere. Deres meget skiftende butikskoncepter gennem de sidste 25 år har ikke været en succes".

Der er dog også lyspunkter, som nuancerer taber-billedet lidt. Den nye Meny-kæde, der om ganske kort tid får premiere som afløser for den slagne flagskibskæde SuperBest, får pæne ord med på vejen - som en slags redning for sektoren.

Hos Dagrofa vælger koncernchef Per Thau ifølge avisen at forholde sig til de positive dele af vurderingen fra de to CBS-lektorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125