23948sdkhjf

Aalborg-aktører går sammen om konfirmanderne

Friis Aalborg Citycenter, Salling, turistforeningen og kommunen er blandt parterne i et Blå Mandag-arrangement.
Konfirmanderne i Aalborg og omegn bliver tilbudt et Blå Mandags-armbånd, når forskellige aktører i Aalborg har fokus på de fire store Blå Mandage: 27. april, 4. maj, 11. maj og 18. maj.

- Aalborg byder jo på et væld af oplevelser, og især på shopping-fronten er byen rigtig stærk. Men vi skal give konfirmanderne en helhedsoplevelse, så de er i byen hele dagen og får sig en super fed Blå Mandag med både shopping, god mad og underholdning, siger Irma Mujacic, der er marketing koordinator i Friis, en pressemeddelelse.

Aktørerne er udover Friis Aalborg Cityforening, FunCenter, Aalborg Kommune, Salling, Seaport, Gocart World og VisitAalborg.

Armbåndet giver adgang til aktiviteter og tilbud som eksempelvis ”Konfirmand Ekspressen”, som kører rundt i midtbyen.

Armbåndet giver også adgang til en intimkoncert med Basim på Skråen, hvor der bliver mulighed for at tage et billede med Basim og få en autograf.

I Friis kan konfirmanderne spille FIFA 15 og Just Dance med klassekammeraterne foran Joe & The Juice, hvor arrangøren Sports-Gaming.dk stiller op med konsoller og udstyr.

På pladsen mellem Bahne og Tiger of Sweden er der gratis photo shoot.

Her står en professionel fotograf klar til at tage billeder af konfirmanderne på denne helt særlige dag. Billedet bliver efterfølgende tilsendt på email.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063