23948sdkhjf

Kreative iværksættere får hjælp

Nordic Buzz er en udstilling på design- og interiørmessen Formland, hvor 100 unge, skandinaviske virksomheder får en ekstra chance.
100 unge virksomheder bliver særligt udvalgt til at udstille på årets Formland messe, når udstillingen Nordisk Buzz tilbyder dem mentorforløb før, under og efter udstillingen.

- Nordic Buzz giver en unik mulighed for iværksættere til at match-make med indkøbere, udstillere og andre deltagere, fortæller projektleder for Nordic Buzz, Annette Spicker Bruhn.

De kreative iværksættere til Nordic Buzz hentes i Finland, Sverige, Norge og Danmark.

De får hver især mulighed for at udstille deres produkter og koncepter på seks kvadratemeter gratis standplads, som integreres i en samlet stand med fire kategorier: Interiør og møbler, designhåndværk og living-produkter, mode, accessories og smykker samt illustrationer, artwork & industrielt design.

Under messen bliver der uddelt en pris for bedste forretningsmodel, hvor man også forholder sig til, hvilke tanker designeren har gjort sig om at producere lokalt. Vinderen får særlig støtte til at gøre sin virksomhed klar til at folde sig ud.

Læs mere på: www.innonetlifestyle.com/blog/portfolio-type/nordic-buzz-new-creative-business/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11