23948sdkhjf

Byggemarkedsejer på Bornholm er utilfreds med overskud

Jens Fridolf er ikke tilfreds med et overskud på 1,8 millioner kroner
Fridolf A/S, der ejer XL Byg i Rønne og Nexø, realiserede i 2014 et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner, skriver Bornholms Tidend, og det er tømmerhandler Jens Fridolf ikke tilfreds med.

– Vi realiserede en flot stigning i resultat før afskrivninger på cirka 40 procent, men til trods for dette betegner vi resultatet som værende ikke tilfredsstillende, siger tømmerhandler Jens Fridolf i en pressemeddelelse og fortsætter:

– For at imødekomme vores private kunders ønske om prisbillige varer har vi her først på året lavet et lavpriskoncept inden for de største varegrupper i byggecentrene. Vi kombinerer således nogle varer af fornuftig kvalitet med et stort udvalg af kvalitets- og mærkevarer, og så yder vi naturligvis stadig den gode service med faguddannede medarbejdere, der står klar med råd og vejledning. I afdelingen i Nexø har vi taget den store tur og lavet helt om i byggecenter og havecenter.

Selskabet har i 2014 haft 101 medarbejdere omregnet til gennemsnitligt antal fuldtidsbeskæftigelse, hvilket er en reduktion på tre i forhold til 2013.

Originalartikel: http://tidende.dk/?Id=64463
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094