23948sdkhjf

Elka Rainwear udvider ejerkredsen

Regntøjsproducenten får samtidig ny adm. direktør
Halberg Kapital A/S indtræder som ny majoritetsaktionær i Elka Rainwear A/S, mens Camilla og Elisabeth Skovhuus fortsætter som betydelige aktionærer i selskabet, der har været i familien Skovhuus' ejerskab siden 1978.

Elka Rainwear har hovedsæde i Sunds og er en af Europas førende specialister inden for funktionelt vandtæt arbejdsbeklædning med eksport til over 30 lande.

Det netop afsluttede regnskab for 2014 er selskabets hidtil bedste med et overskud før skat på 12.6 mio. kr., skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi har valgt at invitere Halberg ind i ejerkredsen, fordi de har en årelang erfaring med at drive og udvikle eksportvirksomhed under familieeje. De tænker langsigtet som os selv og repræsenterer et værdigrundlag, som ligger tæt op ad vores eget. Med ændringerne i vores ejerkreds glæder vi os meget til samarbejdet med Halberg, Henrik Theilbjørn samt et fortsat godt samarbejde med vores dygtige medarbejdere, siger Camilla Skovhuus, som fortsætter i bestyrelsen.

I forbindelse med transaktionen indtræder Henrik Theilbjørn som medaktionær og formand for bestyrelsen. Henrik Theilbjørn er selvstændig erhvervsmand med en betydelig erfaring inden for bl.a. tøjbranchen og international forretningsudvikling.

Kurt Sommer, som har været direktør for selskabet i knap 36 år, giver ved samme lejlighed stafetten videre til Johnny Møller, som bliver ny adm. direktør. Johnny Møller har været i Elka Rainwear siden 2004 og har i de seneste 6 år virket som salgschef.
Læs mere om: Elka
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172