23948sdkhjf

Formland forventer over 500 udstillere

Messecenter Hernings design- og interiørmesse ser ud til at blive bedre besøgt end længe.
Når MCH torsdag den 13. august slår dørene op, bliver det til den største Formland-messe i mange år.

Med 494 tilmeldte udstillere i dag, og en forventning om at runde 500 inden messen, har MCH for længst indfriet sit mål om vækst i forhold til de tidligere messer, hvor man på Formland Autumn 2014 havde 406 udstillere og 409 udstillere på Formland Autumn 2013.

- Vi havde et mål om vækst i antallet af udstillere på 10 procent. Nu nærmer vi os i stedet en vækst på 25 procent, siger projektchef Henriette Træholt, MCH, der peger på, at væksten formentlig afspejler to ting.

- Vi oplever en generel positiv stemning i branchen, som passer godt med forbrugernes stigende tro på økonomien. Samtidig tolker vi fremgangen som en cadeau til Formland – at vi giver udstillerne og de mange besøgende dét, de gerne vil have, siger hun.

- Vi sætter en ære i konstant at forny os og lave helt nye tiltag, der giver både udstillere og besøgende masser af inspiration og oplevelser med hjem. Og i år er ingen undtagelse, lyder det fra Henriette Træholt.

Hun glæder sig til at byde udstillere og besøgende inden for til fire dage med fokus på trends, inspiration og oplevelser.

- Det er dejligt at mærke, at opbakningen til Formland ikke er til at tage fejl af. Jeg håber også, at de besøgende på messen kan mærke den nytænkning, energi og optimisme, vi i teamet synes at opleve, siger Henriette Træholt.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109