23948sdkhjf

Ikea satser nyt med kendte klassikere

Kalles Kaviar, tyttebærsaft og knækbrød i mange afskygninger kan fra den 4. juli findes blandt 40 forskellige svenske madspecialiteter i Ikeas varehus i Taastrup.
Nu er der godt nyt til alle, der har gode madminder fra den anden side af sundet – nærmere bestemt Sverige.

For Kalles Kaviar, tyttebærsaft, knækbrød, KEX og frosne kanel- og köttbullar kan købes med hjem, næste gang man lægger vejen forbi Ikea Taastrup. Varehuset byder velkommen til Swedish Food Market, som åbner 4. juli i forlængelse af varehusets bistro.

- Vi er stolte af vores svenske oprindelse, og det er vores klare indtryk, at mange danskere er glade for den svenske kultur og de svenske madspecialiteter. Derfor vælger vi nu at bringe endnu mere swedisness ind i vores varehus i Taastrup, som vi håber, vores gæster vil tage godt imod, siger Anders Olsen, varehuschef i Ikea Taastrup.

Det nye Swedish Food Market findes i varehusets stueetage ved siden af bistroen og der vil både være frost- og kolonialvarer i det nye blå-gule madmarked.

Swedish Food Market er en del af Ikeas koncept og findes allerede Ikea varehuse i resten af verden. Ikea vil undersøge mulighederne for at åbne et Swedish Food Market i flere af de danske varehuse.
Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112