23948sdkhjf

Rekordmange lokale virksomheder repræsenteret ved MegaOutlet

Odder-outlet har succes – alle stadepladser er udsolgt!
Spektrum Odder danner, i august måned, rammen om Odders store fælles lagersalg, MegaOutlet.

De tre store sportshaller - på i alt mere end 3000 kvadratmeter - fyldes til bristepunktet med restvarer, lageropkøb, kollektionsprøver og meget andet til nedsatte priser.

Det er byens erhvervsdrivende, i både detail- og engrosleddet, der benytter chancen for, at få realiseret varelageret. Mange køber også partivarer, der kan sælges til en særlig fordelagtig pris, hjem til formålet.

- Opbakningen blandt byens erhvervsdrivende er kolossal, siger initiativtager Anna Jensen fra Anna & Søs og fortsætter:

- Mere end 30 virksomheder, alle fra lokalområdet, er repræsenteret denne gang. Og der bliver nok at kigge på indenfor f.eks. mode til hele familien, hus og have, sport, hobby og fritid, isenkram, biler, skønhedsprodukter og meget andet. Det er en stor glæde for mig, at vi i Odder kan stå sammen i udfordrende tider. Vi skal bygge vindmøller - ikke læhegn og det tyder alt på, at vi er enige om i byens handelsliv.

Udover de åbenlyse muligheder for gode handler byder efterårets MegaOutlet også på underholdning for hele familien, gratis luksus goodiebags samt et besøg af Chili Klaus, der gerne involverer modige gæster.

MegaOutlet holder åbent fra torsdag den 27. august til søndag den 30. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096