23948sdkhjf

Kalejdoskop snart klar i Aalborg C

Livsstils- og bolighuset flytter i de gamle biograflokaler på Østerågade.
Nu er det for alvor synligt, at Kalejdoskop åbner et stort nyt livsstils- og bolighus i de gamle biograflokaler på Østerågade.

Facadepartiet er opsat og nu beklædt med et kæmpe banner, der skal gøre opmærksom på den store åbning om en lille måned den 4. september.

- Vi glæder os helt vildt til at vise venner, kunder og samarbejdspartnere resultatet at flere måneders blod, sved og tårer. Vi håber, at en masse kendte såvel som nye ansigter vil kigge forbi ved åbningen, udtaler Kalejdoskops direktør Mie Hedeman Mortensen.

Renoveringen af de historiske lokaler, der begyndte som Håndværkerforening og siden biografen Bio5, har stået på siden årsskiftet, og håndværkerne har knoklet dag og nat for at blive færdige. Der er brugt tonsvis af gips, stål og træ, kilometervis af kabler og rør og ikke mindst millionvis af penselstrøg samt utallige skridt op og ned af trapper, fortæller Mie Hedeman Mortensen.

De seneste ni år har nordjyderne kunne købe sine møbler og accessories i Kalejdoskop og Kalejdoskop By Hand ved Mølleplads i Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063