23948sdkhjf

Nyt om navne: Pernille Erenbjerg bliver ny adm. dir. og koncernchef for TDC

Bestyrelsen i TDC A/S har besluttet, at Pernille Erenbjerg med virkning fra i dag, den 14. august 2015, udnævnes som administrerende direktør med titel af koncernchef, CEO.
Pernille Erenbjerg har siden 2011 været medlem af TDC A/S’ direktion som koncernfinansdirektør i TDC Group.

I januar 2015 blev hun udnævnt til viceadministrerende direktør. Hun er 47 år og uddannet cand. merc. aud. og statsautoriseret revisor.

Inden sin ansættelse i TDC i 2003 – først i en række forskellige økonomiske funktioner og fra 2008 som direktør for Koncernøkonomi – var Pernille Erenbjerg partner i Deloitte og statsautoriseret revisor hos Arthur Andersen.

Efter gensidig aftale med bestyrelsen og ligeledes med virkning fra den 14. august 2015 fratræder Carsten Dilling som administrerende direktør og medlem af direktionen i TDC, og som formand for bestyrelsen i en række TDC datterselskaber, herunder TDC Sverige og GET i Norge.

Disse formandsposter overtages af Pernille Erenbjerg. Carsten Dilling vil fungere som rådgiver for Pernille Erenbjerg i de nærmeste måneder.

En ny koncernfinansdirektør i TDC Group er endnu ikke udpeget, og indtil videre varetages denne funktion fortsat af Pernille Erenbjerg.
Læs mere om: TDC
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094