23948sdkhjf

Vinderne af Nordic Buzz Award fundet

Danske Roon & Rahn og svenske Formbruket vandt de to Nordic Buzz Awards, som blev overrakt torsdag aften på Formland-messen i MCH Messecenter Herning
Roon & Rahn fik prisen for ’bedste forretningsidé med begrundelsen:

"Roon & Rahn allerede har bevist deres koncepts levedygtighed, idet deres ’moodboard’, som er et fleksibelt og magnetisk knagesystem, er solgt i flere lande og har tiltrukket opmærksomhed trods virksomhedens korte levetid. Virksomheden har hele tiden nye produkter i støbeskeen. De tænker i udvikling konstant og har allerede næste produktlancering klar."

Formbruket og Smålands Skinnmanufaktur fra Sverige vandt prisen for ’mest gennemtænkte løsning i forhold til lokal produktion med begrundelsen:

"Formbruket tør lave dyre og unikke produkter; højkvalitetsmøbler i træ og læder, som forarbejdes og produceres lokalt i Småland."

- Roon & Rahn har en strategisk tilgang til udvikling af deres virksomhed og lytter meget til brugerne, hvorefter de retter produktet til. De honoreres derfor for deres evne til nytænkning. Formbruket skaber win-win-samarbejde med lokale producenter og opbygger dermed nye forretningsmuligheder i deres nærmiljø, sagde direktør Betina Simonsen, da hun overrakte vinderne de to priser på vegne af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som står bag Nordic Buzz i samarbejde med en række partnere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078