23948sdkhjf

Fri fragt – knald eller fald for webshops?

Der er uenighed blandt eksperterne.
- Forbrugere forventer i dag, at levering er hurtig, pålidelig og mest afgørende - gratis. Det er uholdbart efter vores mening, og vi er begyndt at se de første tegn på revner i systemet. En række forhandlere, herunder Amazon og Walmart Canada er stille og roligt begyndt at hæve minimumsbeløbet for fri fragt, siger handelsekspert Natalie Berg i sin nye rapport The Future of Retail: 10 Trends of Tomorrow.

Det skriver EDI-Soft i en pressemeddelelse. Virksomheden udvikler og sælger Delivery Management software til virksomheder og webshops.

Scott Galloway, Marketing Professor fra NYU Stern, giver Natalie Berg ret i at fri fragt er uholdbart, og han mener, at amerikanske e-handelsgigant Amazon presser andre webshops til at tilbyde fri fragt, men det er kun et ”race to the bottom”.

Ifølge Scott Galloway stiger Amazons fragtomkostninger med 40 pct. om året, og i 2014 havde Amazon fragtomkostninger for 3,5 milliarder dollars mere end, hvad deres kunder dækkede via betaling af fragtgebyrer.

Det er dog ikke alle, som er lige så negative overfor fri fragt som Berg og Galloway.

Ifølge den amerikanske fragtrevisionsvirksomhed, Betachon, kan fri fragt forbedre virksomheders online forretning, hvis det bruges med omhu.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125