23948sdkhjf

Coop rokerer i toppen

Siden koncerndirektør Michael Løve forlod Coop Danmark tidligere på sommeren, har der været et hul i direktionen på seks personer.
Det bliver nu fyldt ved, at den hidtidige food-direktør i Coop, Jens Visholm, får udvidet sine ansvarsområder - og samtidig får flere af de øvrige direktionsmedlemmer under topchef Peter Høgsted ifølge Berlingske Tidende flyttet rundt på deres.

Ommøbleringen er ifølge Dansk Handelsblad betydelig: Koncerndirektør Gregers Wedell-Wedlelsborg får nu brugskæderne under sig - mens discountkæden Fakta lander hos kollegaen Jan Madsen, der også skal stå for bl.a. Coop.dk, Coop Bank og Coops loyalitetsprogram.

Topchef Peter Høgsted tager sig selv af profilkæden Irma og online-forretningen Irma.dk.

Den nye mand i toppen, Jens Visholm, får foruden food også nonfood, logistik og ansvarlighed ind under sig.

Ændringerne skal have effekt fra 1.september, og ifølge Peter Høgsted handler det også om at få bragt nogle kronprinser i stilling, så de på et tidspunkt kan tage over.

- En af mine opgaver er at udvikle fremtidige interne kandidater, der vil være i stand til at overtage mit job. Jeg har sat mig for, at jeg gerne vil kunne give et par navne eller tre videre til bestyrelsen, siger han til avisen - uden dog at annoncere en snarlig afgang.

Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156