23948sdkhjf

HTH i Esbjerg flytter

HTH i Esbjerg er i fuld gang med at opbygge nyt køkkencenter, som åbner til januar.
HTH i Esbjerg flytter bare 50 meter hen ad Østre Gjesingvej til nummer 19, men indenfor vil kunderne møde en helt ny type butik – den 4. af slagsen herhjemme.

Det skriver HTH i en pressemeddelelse.

- Vi mærker, at mange esbjergensere ønsker sig et nyt køkken, og de vil gerne se og opleve, hvordan køkkenet ser ud hjemme hos sig selv. Den nye butik bliver indrettet, så den er tro mod måden, som mange gerne vil indrette sig på derhjemme. Det skal give maksimal inspiration til forbrugerne, siger Steen Riber Jørgensen, filialchef i HTH Køkkenforum i Esbjerg.

Håndværkerne er i fuld gang med at indrette det nye køkkencenter på 1700 kvadratmeter.

- I det nye type butik er den fysiske butik tænkt nøje sammen med vores onlinedel, da både forbrugere og håndværkere – samt andre professionelle kunder – undersøger markedet og handler på mange forskellige måder. Det har vi taget højde for. I dag har stort set alle kigget på vores hjemmeside, inden de kommer ind i butikken for at få rådgivning, og stadig flere søger inspiration og bestiller køkken via vores hjemmeside. Andre foretrækker at handle i Gør Det Selv HTH og hente varerne i butikken, mens andre igen ønsker, at vi tager os af alt, så de ikke selv skal tænke på noget praktisk, fortæller Steen Riber Jørgensen.
Læs mere om: HTH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078