23948sdkhjf

MobilePay lancerer bonusprogram

Programmet hedder MobilePay Bonus.
MobilePay Bonus kan på længere sigt erstatte loyalitetskort, klistermærker og dyrekort og giver brugeren mindst 5 procent bonus i alle butikker, som kobler sig på konceptet.

I første omgang lanceres MobilePay Bonus som et forsøg hos omkring 25 butikker i Lyngby.

Det er et bonusprogram, som i første omgang er målrettet mindre og mellemstore butikker, der bruger MobilePay. Hver gang brugeren betaler med MobilePay, opsparer brugeren en bonus på minimum 5 procent, hvis butikken tilbyder MobilePay Bonus.

I første omgang lanceres konceptet i Lyngby nær København som et forsøg for at modtage feedback fra kunder og butikker.

Her vil omkring 25 butikker afprøve den nye bonusløsning. Når erfaringerne er indsamlet, er forventningen at tilbyde muligheden til alle MobilePay Business butikker - altså dér hvor danskerne allerede i dag møder MobilePay-klistermærket i butikken.

- Bonusprogrammet skal omfatte alle MobilePay-løsninger Men ambitionerne er endnu større, siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank.

- I næste fase vil vi teste løsningen grundigt hos en eller to landsdækkende kæder og også tilbyde at understøtte eksisterende større bonusprogrammer. På sigt er ambitionen at kunne tilbyde kunderne bonus, hver gang de betaler med MobilePay, uanset om det er i de mindre butikker, store kæder eller i webshops.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141