23948sdkhjf

Amerikansk aften i Dronninglund

Revolverne blev dog derhjemme til Open by Night
Det var lidt halvkøligt, men det afholdt ikke folk fra i hundredvis at myldre til Dronninglund, da Handelsstandsforeningen afviklede American By Night.

Det amerikanske kunne man bl.a. opleve hos Meny, hvor personalet med Anders Dige i spidsen var iklædt cowboykostume med hatte og veste.

De var dog ikke udstyret med revolvere, men derimod med skarpe knive, så de kl. 18 kunne udskære verdens længste cowboypålægskagemand.

Den var der lang kø for at smage på, men der var heldigvis mad nok til alle.

Der var også kø hos SuperBrugsen, hvor man i et opstillet telt serverede helstegt pattegris, mens countrysangeren Ivan Johnsen underholdt.

Overalt i byen var der mange mennesker.

Det skyldtes uden tvivl de mange gode tilbud i butikkerne, der havde åbent frem til kl. 21, men et af de helt store trækplastre var den unge X-factorvinder Emilie Esther. Hun trak mange mennesker til, og helt fremme ved scenekanten stod en flok piger, som havde fundet de rigtige koncerthvin frem. Hun sang bl.a. numre fra finalen i X-factor, ligesom hun gav smagsprøver fra sin nye CD, der netop er indspillet i USA. Efter koncerten skrev hun autografer til de mange fans.

Der var rundt i byen aktiviteter i massevis, både for børn og voksne, så det blev en fin aften for de mange besøgende. Hyggeligt var det også at gå rundt i byen, mens mørket faldt på. Handelsstandsforeningen benyttede lejligheden til at afprøve julebelysningen, så der var julelys i træerne i hele byen. Og masser af stemning.

Trods den store succes var Arne B. Schade, der er manden bag Handelsstandsforeningens arrangementer, ikke i tvivl om, at tidspunktet var forkert.

- Det er for sent på året, sagde han.

- Nu er vi heldige med vejret, men regnen kunne lige så godt have stået ned i stænger, så næste år er jeg sikker på, vi afvikler det i september. Vi har mange penge på højkant, så usikkerheden på denne tid er for stor, sagde han, mens han kunne glæde sig over, at arrangementet trods tidspunktet på året blev en stor succes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109