23948sdkhjf

Elever overtager Meny i Risskov

Det sker som et led i elevernes uddannelse.
Dagrofas elever overtager butiksdriften i Meny i Risskov i midten af oktober og igen i starten af november, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Det sker som led i Dagrofas salgsassistentuddannelse, hvor formålet er, at eleverne igennem en uge får det gode købmandsskab helt tæt på og kommer til at arbejde med ledelse, koncept, salg og butiksdrift i praksis.

Dagrofa har gennem mange år haft stor succes med denne form for praktisk gennemførelse af en elevuddannelse.

- I Dagrofa har vi rigtig god erfaring med at give vores elever ansvar og mulighed for at afprøve teori i praksis. Derfor er denne del af Dagrofas salgsassistentuddannelse vigtig for, at eleverne får trænet deres teoretiske færdigheder i praksis, siger HR direktør i Dagrofa, Ditlev Piper.

Købmand i Meny i Risskov, Søren Hansen, vil i løbet af de to uger, hvor eleverne overtager styringen og ledelsen af butikken, være til stede hele tiden.

Købmanden skal coache eleverne og observere deres evner til at drive butikken, mens de skiftes til at varetage forskellige funktioner i butikken.

Det giver eleverne mulighed for at prøve kræfter med at være beslutningstager, lede personale og rådgive kunderne. Når forløbet er slut, skal købmanden give eleverne en individuel tilbagemelding.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109