23948sdkhjf

BR genåbner efter renovering

Butikken ligger på Danmarksgade i Frederikshavn.
BR i Frederikshavn har åbnet dørene efter en gennemgribende renovering, hvor et nyt design vil gøre det endnu sjovere for både børn og voksne at udforske BR’s legetøjunivers.

Den nye butik er indrettet, så den inspirerer børnene til at lege, mens forældrene nemt kan overskue og finde rundt i butikken.

Legetøj, der må leges med, og et tegnebord står klar til børnene, så forældrene kan købe fødselsdagsgaverne, uden at børnene lægger mærke til det.

Butikschef Diane Hansen er glad for endelig at kunne genåbne butikken:

- Med den nye indretning kan vi nu give børn og andre barnlige sjæle endnu flere spændende oplevelser, når de træder ind i butikken, og vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkommen, siger Diane Hansen.

Butikkens nye look er baseret på undersøgelser om kundernes ønsker og præferencer. Det har resulteret i en bedre rådgivning af forældrene, hvor vores mere end 50 års erfaring med legetøj og børns leg kommer i spil og hjælper forældrene med at finde det rigtige legetøj til deres børn. Men BR er fortsat børnenes butik, understreger Diane Hansen.

- Børn elsker at prøve nyt og spændende legetøj i butikken, og den nye indretning giver dem endnu bedre mulighed for at udforske legetøjet, siger Diane Hansen.

De over 200 BR-butikker i Norden er alle blevet moderniseret, så ligesom deres nordiske kolleger står Diane Hansen og medarbejderne i BR på Danmarksgade klar til at byde børn og voksne velkommen i god tid inden julehandlen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109