23948sdkhjf

Danske Byggecentre: Bevar Videncenter for energibesparelser i bygninger

Hos Brancheforeningen Danske Byggecentre støtter man helhjertet en videreførelse af Videncenter for energibesparelser i bygninger.
Når finanslovsforhandlingerne for alvor går i gang, bør det være en prioritet for alle ansvarlige partier, at bevare Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Videncentret har vist sig som et kæmpe aktiv for hele byggeriet og boligejerne i forhold til at rådgive om bedre energispareløsninger i boliger.

Det skriver Brancheforeningen Danske Byggecentre i en pressemeddelelse.

- Vi og vores medlemmer har haft kæmpe gavn af videncentret, når det drejer sig om at blive bedre til at spare på energien i vores boliger. Igennem videncentret har vi adgang til unik viden om energirenovering i eksempelvis privatboliger. Samtidig har videncentret stået for undervisning af vores medlemmer, siger adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre Palle Thomsen.

Ifølge Brancheforeningen Danske Byggecentre er en af videncentrets store styrker, at det er et uvildigt center, hvor aktuel viden og uvildig rådgivning er tilgængelig for alle.

Samtidig er videncentrets fokus på bygninger af stor betydning.

Dels fordi bygninger står for næsten halvdelen af Danmarks samlede energiforbrug, dels fordi rådgivning om energibesparelser i bygninger adskiller sig væsentligt fra eksempelvis rådgivning om vedvarende energi, som der ellers er mest fokus på.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063