23948sdkhjf

Elgiganten styrker service-afdelingen

Elgiganten overtager service- og reparationsaktøren Infocare Workshop.
Elgigantens norske ejere Elkjøp Nordic AS underskrev 23. oktober en aftale om opkøb af service- og reparationsaktøren Infocare Workshop.

Selskabet har været Elgigantens hovedsamarbejdspartner på værkstedstjenester indenfor produktkategorierne tv, lyd, data, tablets og kamera siden 2007.

- Folk har aldrig været mere afhængige af deres elektroniske produkter end i dag og det er vigtigt, at reparationer går smidigt og effektivt. Dette hører vi også fra vores kunder, som lægger stor vægt på, at det er meget vigtigt at få god hjælp, hvis noget skulle gå galt, siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Infocare Workshop har 330 ansatte og omsætter for cirka 284 mio. kr. om året. De har fire værksteder i Norden lokaliseret på Kongsvinger (Norge), i Helsinki (Finland) og i Växsjö og Linköping (Sverige).

Elgiganten-koncernen står for cirka halvdelen af volumen, som Infocare håndterer, den resterende kommer fra andre samarbejdspartnere.

- Gennem dette opkøb får vi en vigtig del af værdikæden og kundetilbuddet indlemmet i vor egen virksomhed. Det vil styrke vores tilbud til kunden væsentligt og desuden sikre, at vi fortsat har en effektiv og kompetent aftersales-virksomhed lokalt i Norden, siger Stedal.

Infocare Workshop håndterer 3-400.000 reparationer om året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095