23948sdkhjf

Bæredygtige boligartikler i Friis

Lübech Living åbner butik i Friis Citycenter i Aalborg
Virksomheden Lübech Living, der er producent og distributør af bæredygtige designartikler til bolig og livsstil, er klar til at vise sit sortiment i egne fysiske rammer.

Parret bag Lübech Living, Søren og Susanne Lübech, har åbnet en julebutik i Friis Citycenter med et stort udvalg af julepynt og funktionelt design til boligen.

Firmaet har fokus på bæredygtige produkter med Vance Kitira som det første brand.

Lübech Living er en aalborgensisk virksomhed, der til daglig har adresse i Aalborg SV. Produkterne kommer dog fra lande i hele verden, primært Italien, Sri Lanka og Thailand.

Alle med et afsæt i en bæredygtig ide:
- Vi tilbyder lys af fødevaregodkendt paraffin, brugskunst, julepynt, blomsterpotter i håndtasker og meget mere. Derudover er det fælles for samtlige produkter, at de er nøje udvalgte på grund af deres særlige fokus på bæredygtighed og naturlige materialer. Vi elsker produkter med en unik historie bag sig, som er med til at give dem en ekstra værdi, siger Lübech-parret.

Foruden de eksterne mærker Vance Kitira, Light Paper og UASHMAMA. står Lübech Living selv for design og produktion af serien OOhh Collection, der er inspireret af naturen og miljøet. Produkterne er bl.a. krukker, fade, vaser, lysestager, julepynt er lavet i genbrugsmaterialer. Serien fremstilles af en gruppe kvinder på Sri Lanka, som klipper og former alle papirprodukterne hjemmefra.

- Kvinderne tjener penge samtidig med, at de bevarer muligheden for at passe hus og børn. Og der betales samme pris per produkt, uafhængig af mængden de når per uge i respekt og forståelse af, at der kan opstå uforudsete problemer i ugens løb, fortæller Søren Lübech.

Kunder der køber produkterne fra OOhh Collection er derfor med til at støtte projektet i Sri Lanka.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221