23948sdkhjf

Meny-købmand frygter ny Kiwi

De to butikker, der er en del af samme koncern, vil komme i hård konkurrence.
Kiwi har kig på en grund på hjørnet af Esbern Snaresvej og Lerchenfeldvej i Kalundborg, men det synes Meny-købmand Peter Egebæk, der er en del af samme koncern, er en rigtig dårlig idé, skriver Nordvestnyt Kalundborg.

Købmanden har derfor har sendt en indsigelse til det lokalplanforslag og kommuneplantillæg, der skal til, før Kiwi kan rykke ind.

"Etableringen af endnu en discountforretning vil ikke tiltrække kunder fra det omkringliggende opland men i stedet kannibalisere på de allerede eksisterende dagligvareforretninger", skriver købmanden, der har haft butikken knap et år.

Han har haft eksperter til at regne på, hvad en Kiwi-butik vil gøre mod hans forretning og er kommet frem til, at den kan tage 10-12 millioner kroner om året. Det vil hindre ham i at bygge butikken om, og det får også følger for resten af byen.

”Ombygningen ville ellers kunne tiltrække yderligere opland til Kalundborg -til gavn for hele byen, da kunderne jo også vil foretage handel i specialbutikkerne i bymidten”, skriver Peter Egebæk ifølge avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125