23948sdkhjf

Føtex får ny direktør

Mette Maix forlader Føtex. Netto-profil overtager posten.
Dansk Supermarked Group har udpeget Thor Jørgensen som ny direktør for supermarkedskæden Føtex, fortæller Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Den nye direktør tiltræder posten med udgangen af januar og afløser Mette Maix, der skal have en anden funktion i virksomheden.

Thor Jørgensen kommer til Føtex fra funktionen som Chief Operating Officer i Netto International.

Han kom til Dansk Supermarked Group i januar 2014 efter en årrække hos Boston Consulting Group.

Her opbyggede han en stærk baggrund inden for FMCG og retail gennem arbejdet med store internationale detailhandelsvirksomheder i Australien, England og Tjekkiet samt opgaver i USA og på tværs af de nordiske lande.

Siden Thor Jørgensen kom til Dansk Supermarked Group, har han arbejdet med strategi og konceptudvikling samt optimering af drift og IT i Netto-regi i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen og Storbritannien.

CEO i Dansk Supermarked Group Per Bank er ikke i tvivl om, at han i Thor Jørgensen har fundet den rette mand internt i koncernen. Både til at stille sig i spidsen for Føtex og til at indgå i koncernledelsen.

- Vi har set nærmere på en lang række kandidater, såvel i Danmark som i udlandet. Undervejs stod det klart for os, at vi havde klargjort den rette kandidat inden for vores egen organisation. Thors stærke analytiske og strategiske baggrund vil supplere koncernens executive committee godt, samtidig med at han har evnerne til at lede Føtex sikkert videre i kædens udvikling og tage Føtex til det næste niveau, siger Per Bank.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095